H of P Jubileumreis – dag 1

(H of P = Hour of Power)
Dinsdag 11 oktober 2005, California here we come.

Om 07.30 uur worden wij verwacht op Schiphol. Minstens 3 uren van te voren, vanwege een hele volksverhuizing naar USA en strenge veiligheidscontrole, die ingesteld zijn na “the crash”.
Deze dag kenmerkt zich door: in de lange rijen en lange wachttijden. Regelmatig worden er mensen “uitgepikt” om gecontroleerd te worden.
Zelfs, nog voor het instappen, worden er reizigers geïnterviewd m.b.t. het inpakken van koffers, meenemen van pakketjes enz..

Wij vlogen met United Airlines naar Los Angeles met een overstap in Chicago. De vlucht naar Chicago duurt ongeveer 8 en een half uur. Met een kleine vertraging vliegen we naar Chicago. De vlucht verloopt voorspoedig…enkele leuke films gekeken..uiteraard nuttigen van de aangeboden maaltijd..slapen en in no time moet je weer uitstappen…Hier (een van de grootste luchthaven van USA) moeten wij overstappen. Met een treintje gaan wij van de internationale- naar de binnenlandse platform.
Overstaptijd: 4 uren… en een uur later dan gepland is, vliegen wij naar Los Angeles. Gelukkig duurt de vlucht deze keer maar enkele uren. Wij hebben alle “geboden” tijd gebruikt om een “tukkie” te doen, waardoor wij uitgerust in Los Ageles aankomen.
Drie kwartier later zijn wij in het hotel in Anaheim, waar wij verwelkomt worden door medewerkers van het hotel en BeterUit reizen.

De DoubleTree Hotel is een vijf sterren hotel, die helemaal voldoen aan de gestelde eisen om deze titel met waardigheid te mogen dragen.

Naar Startpagina

Een Reactie op “H of P Jubileumreis – dag 1

  1. Annis,

    Ik zocht via hyves jouw reis naar Hour of Power op, maar dat was even zoeken.

    Kan je Hour of Power nog actueel op hyves houden?

    Vriendelijke groet,

    Wil & Ger

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s