Oceans of Music: Tour 2007

Featuring: Julya Lo’ko, Erwin van Ligten & Alessi Brothers

Bron: KIK Productions

Julya Lo’ko nodigt regelmatig collega-muzikanten uit om samen met haar een programma te maken. Al vanaf hun jeugd volgen zij en gitaarvirtuoos Erwin van Ligten de tweeling Billy en Bobby Alessi uit New York.

Tijdens een gastoptreden van Julya in een concert van de broers in Nederland, vraagt zij de tweeling om samen met haar en Erwin van Ligten op theatertournee te gaan: Oceans of Music. Een unieke combinatie is geboren.
In de jaren zeventig scoren de getalenteerde Billy en Bobby Alessi diverse wereldhits, waaronder Oh Lori en All for a Reason. In totaal verkopen zij ongeveer 8.000.000 cd’s.
Zij werken daarnaast regelmatig met muzikale helden als Paul Mc Cartney, John Lennon en diverse anderen. Hun veelzijdigheid blijkt ook uit een seizoen: Hair op Broadway, waar zij deel uitmaken van een vroege cast van deze musicallegende.

Daarnaast creëren Bobby en Billy diverse jingles ten behoeve van de Amerikaanse reclamebranche, voor onder andere Coca Cola (light) en Mc Donalds. Hiermee worden ze diverse malen onderscheiden; onder andere de prestigieuze Clio Award, dé Oscar van de Reclamewereld is hun deel.
Het uitbrengen van hun zesde album Hello Everyone met onmiskenbaar het geluid van de Alessi’s inspireert de broers dusdanig dat hun muzikantenharten opnieuw beginnen te kloppen.

In het voorjaar van 2006 verschijnt hun meest recente album, Just Like That. Een terugkeer naar het podium, hun oude liefde, is slechts een kwestie van tijd.
In die zin komt de vraag van Julya Lo’ko op het juiste moment.

In Oceans of Music spelen Bobby en Billy behalve hun eigen repertoire, ook enkele verrassende stukken samen met Julya Lo’ko en Erwin van Ligten.
Zo zingen nachtegaal Julya Lo’ko en Bobby Alessi het schitterende duet What a way to go, dat hij oorspronkelijk met Patty Austin zong.

De sprankelende theatershow belooft een spannende mix te worden van het beste werk van De Alessi’s enerzijds en van Julya Lo’ko en Erwin van Ligten anderzijds.
Het viertal wordt begeleid door een drummer/percussionist en een bassist.

Speeldata 2007 (Onder voorbehoud)
Zo 1 apr 20.30 Goirle Jan van Besouw Exploitatie B.V.
Ma 2 apr 20.15 Amsterdam De Kleine Komedie
Di 3 apr 20.00 Zwolle Schouwburg Odeon
Vr 6 apr 20.15 Capelle aan den IJssel Isala Theater
Zo 8 apr 20.15 Hoofddorp Schouwburg De Meerse
Do 12 apr 20.00 Doetinchem Schouwburg Amphion
Vr 13 apr 20.15 Helmond ’t Speelhuis
Za 14 apr 20.15 Barendrecht Theater Het Kruispunt
Wo 18 apr Arnhem Schouwburg Arnhem

Naar Startpagina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s