Wandel Short Break in Seefeld – Oostenrijk

12 september 2007, vanavond om 20.00 uur, vertrekken wij voor een ‘wandel short break’ van 5 dagen naar Oostenrijk. Hotel Metropol in Seefeld wordt ons tijdelijk verblijf. De wandel 3-daagse , die we gaan lopen is een IML-wandeltocht. IML (International Marching Leaque) is opgericht op 28 oktober 1987 te Tokio, in aanwezigheid van Prins Naruhito, in het Nippon Presscenter. Acht grote bekende wandelmanifestaties, verspreid over 8 verschillende landen, besloten een koepelorganisatie te stichten met als doel promotie te voeren voor de recreatieve wandelsport. De naam IML is nu gewijzigd in IML Walking Association.

Seefeld ligt op een plateau, tussen bergmeren bossen en weiden. Door een goede samenwerking met de omliggende dorpen Leutasch, Mösern, Scharnitz en Reith ontstaat er  een wandelnetwerk van 650 km. Met een gemiddelde temperatuur van 18 gr Celcius voor de komende week, wordt het zeker genieten…..

Seekirchl - Seefeld

Naar Startpagina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s