Solidariteitsoproep “Maluku Lari”

Loopgroep Maluku Lari roept allen op, om zaterdag 4 oktober a.s.tijdens een 1-5-10 km-loop van Capelle a/d IJssel naar Moordrecht, opeen sportieve en vreedzame manier, de aandacht te vestigen op de mensen op de Molukken, die door het dragen van de Molukse vlag gevangen zijn genomen.

Ook willen wij een financiële bijdrage leveren, om ze sociaal-maatschappelijk, economisch en juridisch te helpen bij de pijnlijke en erbarmelijke omstandigheden, waar sommigen van de vlaggenisten en hun familieleden (nog steeds) in verkeren.

Als uiting van solidariteit, wordt aan iedere deelnem(st)er verzocht,om tijdens de loop, de Molukse vlag kenbaar met zich mee te dragen die symbolisch staat voor de vrijheid die wij hier hebben. Dit gebeurt als één groep, niet individueel.
Dus, samen starten en samen finishen!

Verzamelpunt
Het verzamelpunt is Stichting Nunu Mahua, Noorderbreedte 101 te Capelle a/d IJssel waar u zich kunt verkleden, inschrijven en uw verkoop-je-loop formulier in kunt leveren.
Het verkoop-je-loop formulier is te verkrijgen bij een van de hieronder genoemde contactpersonen.

Zaal open: 09.00 uur
Start in Capelle a/d IJssel (Stichting Nunu Mahua, Noorderbreedte 101): 11.00 uur.
Finish in Moordrecht (onder voorbehoud: Ambonwijk, Pr. Wilhelminastraat): 12.30 uur.

Instructie inschrijving, start en verzamelpunt: 10 km:
Inschrijving: 10 euro p.p. (is tevens entreebewijs voor benefietconcert) bij Stichting Nunu Mahua, Start om 11:00 uur bij Stichting Nunu Mahua, Noorderbreedte 101 te Capelle a/d IJssel
5 km:
Inschrijving: 10 euro p.p. (is tevens entreebewijs voor benefietconcert) bij Stichting Nunu Mahua, verzamelpunt 11:15 uur bij Van de Valk Hotel, Parallelweg zuid 185 te Nieuwerkerk a/d IJssel,Start 11:45 uur
1 km:
Inschrijving vrijwillige bijdrage, verzamelpunt en inschrijving vanaf11:45 uur bij de Nieuwe begraafplaats, Middelweg 45a te Moordrecht,Start 12:15 uur

Een karavaan van motorrijders o.l.v. “Satu Darah” startend vanuit Groningen en een wandelmars van “Kawan-Kawan Djalan” startend vanuit de Molukse wijk Alphen a/d Rijn worden ook in Moordrecht tussen 12.30 uur en 13.15 uur verwacht.

Info: Contactpersonen Maluku Lari
Telefoon:
Joop Matahelumual – 06-48546097     Joseph Telussa – 06-41172563
Ronald Matulessy – 06-51159191        E-mail: loopgroepmalukulari@hotmail.com

Naar Startpagina                                   Lees het verslag “Gezichten”

Een Reactie op “Solidariteitsoproep “Maluku Lari”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s