Ambon Jazz Plus Festival 2009

The first international music extravagant on the exotic island of Ambon.

Ambon Jazz Plus Festival is one of Voorale Multimedia Corporation (VMC) few projects created to enhance the development of Maluku, especially in the area of promoting creative industry as part of the Tourism industry which Maluku already has.The idea was brought up in late 2008 to several individuals in the entertainment industry in Jakarta.

The Tourism industry in Maluku needs all the supports we can give.  VMC realized that something must be done to assist the industry; and the year 2009 has to be the come back year for Maluku, particularly the capitol city, Ambon……

Click here to visit the site.

In 2010 wordt het 2e Ambon Jazz Festival samen gehouden met Sail Banda 2010. Sail Banda 2010 (dus ook de 2e Ambon Jazz Festival) is gepland vanaf 24 juli tot half augustus 2010. Momenteel zijn er nog weinig informaties hierover….

Naar Startpagina

3 Reacties op “Ambon Jazz Plus Festival 2009

  1. goedemorgen Bung,

    Vind uw site heel gevarieerd, de reizen zijn interessant. als u op facebook zit kunt u nog meer mensen bereiken, over de hele wereld. groet jose

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s