Presentatie boek over leven en strijd Viktor Kaisiëpo

Op 11 februari 2011 wordt om 16.30 in het gebouw van Amnesty International aan de Keizersgracht 177 in Amsterdam het boek van Viktor Kaisiëpo “Een perspectief voor Papoea. Het verhaal van mijn leven en mijn strijd” gepresenteerd.

In de laatste maanden van zijn leven vertelde hij zijn levensverhaal aan Willem Campschreur die het optekende. Een jaar na het overlijden van de gerespecteerde Papua-leider verschijnt postuum het verhaal van Viktor Kaisiëpo in boekvorm.
Speciale gasten op de presentatie zijn Thaha Alhamid (Papoearaad / Dewan Papua), Leo Imbiri (Papoea Inheemse Raad / Dewan Adat Papua) en Eimert van Middelkoop (jeugdvriend). De presentatie van de bijeenkomst is in handen van Nancy Jouwe.

Aanmelding presentatie
Wanneer u de presentatie van het boek wilt bijwonen, verzoeken wij u vriendelijk voor 2 februari te reageren. U kunt zich eenvoudig aanmelden op de speciaal hiervoor geopende website KIT publishers of door te bellen naar Amnesty International (020-7733789) of KIT Publishers (020-5688272, ma tot en met do).

Boek bestellen
De biografie is te verkrijgen in de boekhandel. Er is gelegenheid het boek tot 11 februari via de site van Hapin bij voorintekening te bestellen tegen de gereduceerde prijs van € 14,00 (inclusief verzendkosten).
Dan zal het boek eind februari 2011 naar u worden verzonden.
Het boek is tot stand gekomen met financiële ondersteuning van Hapin, Pro Papua, IUCN Nederland, Prins Bernhard Natuurfonds en Stichting Democratie en Media.

Lees meer hierover

Naar Startpagina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s