Jazz in Het Kruispunt in Twello

Jazz in het Kruispunt is een nieuwe maandelijks terugkerend muziekprogramma op de laatste zondagmiddag van de maand in de Marinjozaal van de prachtige kerk Het Kruispunt.

Tijdens de 2e editie van Jazz in het Kruispunt op zondag 27 november a.s. zal Master Guitar Session haar muzikale kunnen aan een breed publiek laten horen.
Onlangs zaten ze nog in het voorprogramma van het bekende duo Alessi Brothers en de groep Orleans tijdens hun Nederlandse tour.

De kern van Master Guitar Session bestaat uit een paar vrienden, die al geruime tijd in verschillende groepen bij verschillende gelegenheden als gitarist spelen.
Hun passie voor de gitaar is te horen in hun spel.

Elke keer als ze elkaar ontmoeten was steevast de opmerking “we moeten eens iets samen doen. Nu, een aantal jaren verder, is het dan eindelijk zover”.


Begin dit jaar zijn ze de repetitieruimte ingedoken en hebben aan hun repertoire gewerkt. Het ging zo goed dat ze toen besloten hebben om studio in te duiken om een aantal nummers op te nemen. De CD zal binnenkort uitkomen, maar van een nummer wordt de CD single, genaamd Mamma op 27 november tijdens hun concert gepresenteerd.

De bezetting van Master Guitar Session voor concert 27 november:
Gitaar  : Ferry Oktolseja, George Sopacua, Richard
Saimima en Leonard Sumah
Bas  : Danny Talany
Percussie  : Ezra Lesimanuaja en Jefflyn Baker
Vocals  : Simone Hiariej
Saxofoon  : Leon Wildner

Het repertoire van Master Guitar Session is een mix van jazzstandaards, R & B, funk, soul, melodieuze pop, bewerkte Molukse traditionals en eigen composities.

Support act
In het voorprogramma treedt Amadea op. Een jonge zangeres, die haar baan als jurist aan de wilgen heeft gehangen en zich volledig is gaan richten op de muziek.
Ze componeert en schrijft haar eigen teksten. In de zoektocht naar haar eigen muziekstijl laat ze zich inspireren door de stromende akkoorden van Bach, de sprankelende warme stem van Ella Fritzgerald en de ontroerende teksten van Janis Ian.

Kruispunt (Marinjozaal) –  Piet Heinstraat 33 in Twello
Aanvang:  14.30 uur – aansluitend mogelijkheid om te dineren
Entreeprijs: €  12,50 arrangement concert inclusief diner € 19,00
(Verplicht vooraf reserveren)

Kaartvekoop aan de kassa vanaf 13.30 uur

Reserveringen via www.imsupporting.nl/reserveren.php of bintang@tip.nl

Naar startpagina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s