Film: Melody Kota Rusa

Productie: Production Enterprice Merauke (Irham Acho Bahtiar)

De film Melody Kota Rusa (**) gaat over de strijd van sommige jongeren en nieuwkomers in Marind cultuur. Door vormen van een muziekgroep willen deze jongeren uit het dorpje Muting, hun leven verbeteren.
Ondanks de verschillende hindernissen en mislukkingen, blijven ze met hart en ziel hun droom najagen.

De spelers bestaan uit een verzameling van jong talent van Merauke (Spikdion Baransano / Kanib, Vicky Egu / ENOB, John Mnumumes / Minggus, Dodi Mahuze / Dody, Joseph Gebze / Joseph, Edi Hariyanto / Suroso, Fuji Indah Lestari / Santi, tot 2008 Runner Up Miss Papua, Endang Triastuti Gebze / Selvi).
Zij groeien uit tot de belangrijkste personages in de film Melody Kota Rusa.

De inhoud van de film ?…. dat moet u zelf maar bekijken. Eén ding wil ik wel verklappen, ik, ik krijg daardoor heimwee naar Merauke.
De film is in Youtube te bekijken.  Melody Kota Rusa

De DVD is te verkrijgen (te koop):
Agen DVD original Melody Kota Rusa – Jayapura
Jl. Hamadi Rawa 2 – Kios Aman Jayapura

DVD wordt geleverd met een ondertiteling Indonesische taal die kan of niet worden ingesteld. Bonus hoofdstuk en de toevoeging van de Documentatie Film screenings op verschillende evenementen en videoclips movie soundtrack.

(**) Kota Rusa
Merauke, Zuidelijk deel van nu Papua is een gebied dat rijk is aan wild. Wilde zwijnen en kangoeroes en kasuarissen behoren tot de oorspronkelijke bewoners. De herten (rusa) waren begin 20ste eeuw uitgezet. Omdat in Nieuw-Guinea geen wilde dieren leven, die voor de herten een bedreiging zijn, kunnen deze in een zeer korte tijd goed gedijen.
De stad Merauke wordt daarom ook genoemd “Kota Rusa” (Stad van de herten).

Naar startpagina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s