“I’m back again” !

cropped-kopfoto-2.jpg
Beste Ahiolo lezers…. maanden was ik onbereikbaar geweest….
Sanoma Media heeft Weblog.nl per 1 maart 2013 overgedragen aan WordPress.com.
Mijn weblogmaster had enige moeite gehad met het importeren van mijn nieuwe exportbestand in WordPress.com….

Nu, nu is het hem eindelijk gelukt… ik lijk bijna net zoals voorheen… mijn webmaster moet nog veel werk verrichten voordat ik weer optimaal kan functioneren… mijn links kloppen nog niet helemaal.. vele gegevens ontbreken nog …. daarvoor excuses, ook namens mijn weblogmaster. “I’M BACK AGAIN “!

Naar Startpagina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s