Wandelen op het Godeneiland – 4e (laatse) dag

Vrijdag19 juli 2013
In Nijmegen is de 4e dag van de Internationale Wandel 4-Daagse het hoogtepunt van dit wandelfestijn. Vanaf ’s morgens vroeg staan al mensen langs de routes om hun helden aan te moedigen.De helden die later op de dag door duizenden en duizenden mensen worden toegejuicht als ze de Via Gladiola betreden….
Op weg naar hun verdiende wandelkruis.

Hier in de Gordel van Smaragd hebben we met z’n drieen al 4 dagen opzitten. Vandaag is onze 5e wandeldag. Onze beloning is geen gladiolen en of wandelkruis maar van mentale aard.
We hebben ondanks alle verleidingen van dit geliefd vakantie eiland, de kracht kunnen opbrengen om elke ochtend vroeg op te staan en onze wandelschoenen aan te trekken.
Een overwinning op onszelf.

IMG_4239 klOm dat te vieren hebben we voor deze laatste wandeldag een ‘korte’ wandelroute uitgestippeld. We hebben het verdiend.
Van onze startplaats Dedy Home Stay wandelen we heel ontspannen, genietend van de natuur, de zee en haar koele zeewind, mensen op strand en van de altijd zo vriendelijke verkopers, die graag willen weten waar je vandaan komt: “where you from ?”

Als afsluiting hiervan trakteren we ons op koffie met gebak… tot volgend jaar in Nijmegen (mijn jubileumjaar).. see you there !

Foto’s © Ahiolo
Wandelen op het Godeneiland – 4e dag

Naar Startpagina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s